Welkom Jana!

Woensdagmorgen, 26 september 2007, is Jana geboren, dochtertje van Wouter en Ellen (nicht van Michaël). Een flinke spruit van 3kg340 en 51 cm lang. Proficiat aan de trotse mama en papa, omi en opi en grootmoe en grootva Ossieur.

Reacties

Anoniem zei…
Hoi Michel en Elke, het was even zoeken maar dan toch gevonden. Wij lazen afgelopen weekend de FIETS (fietsblad uit Nederland) en wie prijkten daar met een mooie foto (bijna pagina groot), juist ja dat zijn jullie. Volgens mij ergens in Frankrijk, de foto is geplaatst bij een artikel over het verschil in kracht tussen mannen en vrouwen. Michel "trekt" Elke omhoog in een klim. Misschien zijn jullie al getipt door iemand, maar het is zeker de moeite waard het blad te kopen. Misschien staat het ook op www.fiets.nl

Vriendelijke groet en wellicht tot ziens bij een cyclo in 2008.

Reinier van Stuivenberg
GPS Cycling Team.
Hollander op een BMC pro machine in de vikingtour

P.S. alvast geluk toegewenst met jullie voorgenomen huwelijk.
Elke zei…
Dag Reinier

Arne liet ons dit weekend inderdaad ook weten dat we in Fiets stonden. We zijn het magazine uiteraard meteen gaan kopen! Leuk om te zien hoe de foto die we speciaal voor onze trouwuitnodiging lieten maken nu ook internationaal verspreid wordt (twee Belgen op een berg in Frankrijk verschijnen in een Nederlands tijdschrift):-).

Bedankt voor de gelukwensen trouwens!

Sportieve groet en tot fiets'!

Michaël en Elke.

Populaire posts