Chez Els, Nora en Jean

Woensdagavond kreeg Els de sleutel van haar huisje en zoals het een echte feestneus betaamt, werden we op vrijdagavond al bij haar uitgenodigd voor een instuif. Is wel handig, zo weten de buren meteen wat voor 'luidruchtig' vlees ze in de kuip hebben ;-) Gerd, An en Nora wonen vlakbij en dus gingen we uiteraard ook even checken of Nora al veel veranderd was. Ja dus, en ik heb het beslist: ze lijkt op An. Kijk zelf maar. Zaterdagavond gingen we, naar jaarlijkse traditie met Evelyn, Marnik, Sofie en Pieter, chic uiteten om onze zoveelste verjaardag (maanden na datum, en dat is eveneens een traditie) te vieren. Dit keer viel onze keuze op C-Jean. Zeer lekker, maar eerlijk waar: de prijs is niet in verhouding met de kwaliteit. Voor de slechte verstaanders: het was er nogal prijzig. Service en bediening waren ook al niet super en dat maakte dat we toch wel ontgoocheld buitenstapten. Een ontgoocheling die we uiteraard vlug hebben weggespoeld in Café Igor (café van mevrouw Brusselmans), waar we Katrien Boncquet nog tegenkwamen. Het was een fijne, gezellige avond die er ons één keer per jaar spijt van doet hebben dat we maar één keer per jaar verjaren.

Reacties

Anoniem zei…
Zéér mooi beebke, dat Noorke !
Proficiat aan de mama en de papa !
Elke zei…
Zeg dat wel ;-)
Anoniem zei…
Schoon kiendje...

Had deze blog trouwens niet beter gewoon elke.blogspot.com geheten? We wachten nog steeds op de eerste post van Michaël. Kan iemand trouwens het gerucht bevestigen dat Michaël analfabeet is?

Willempies
Koen zei…
Bevestigd!

Daarnaast is hij ook befaamd scheefpisser, arrogante macho en de grote schrik van Polderse vlasvelden ... in de boekskes zal hij er niet mee geraken...
Anoniem zei…
Ontbreekt hier geen postje over één of ander nieuwtje?
Elke zei…
Ja ze, het is op komst...

Populaire posts