Loïc

Daar is hij dan: negen maanden hebben we vol spanning naar zijn komst uitgekeken en nu hij er eindelijk is, kunnen we ons amper voorstellen dat hij er niet was. Loïc kwam ter wereld op maandag 24 november om 17u34. Hij weegt 3kg280 en meet 51,5 cm en is het liefste en mooiste wezentje op deze aardbol, maar dat hebben jullie uit de foto’s al lang kunnen afleiden natuurlijk ;-)


De weeën begonnen zondagnacht rond een uur of 4. In het begin waren de weeën nog goed te verdragen want rond 7u viel Elke zelfs terug in slaap. Toen we rond 11u opstonden, bleek dat het toch “voor echt” was, want in plaats van om de tien minuten kwamen de weeën nu al snel om de 5 minuten. Elke had echter schrik om te vroeg in het ziekenhuis aan te komen en terug gestuurd te worden, dus bleven we nog een poosje thuis. Rond 16u vertrokken we dan toch, met het idee dat we dan pas begonnen aan de lange lijdensweg die de bevalling zou worden. Groot was dan ook onze verbazing toen bleek dat Elke al 5cm ontsluiting had toen we aankwamen in het ziekenhuis. En vanaf dan ging het allemaal heel snel. Voor we het wisten, had Elke al 8cm ontsluiting en na een dik uur mocht ze al beginnen meepersen. De gynaecoloog kwam, zoals in de filmpjes, pas op het allerlaatst binnengestormd en was bij wijze van spreken nog net op tijd om Loïc op te vangen. En zo kwam onze zoon nog geen 1,5u nadat wij in het ziekenhuis waren aangekomen, in ons leven. De vroedvrouwen zeiden dat Elke een natuurtalent was als het op bevallen aankwam en dat kan ik enkel maar bevestigen: ze heeft het fantastisch gedaan.

Reacties

Anoniem zei…
dikke proficiat zulle!
Leuk om lezen dat de bevalling zeer vlot verlopen is.
Nog veel baby- en pamperplezier.

gr
LeeOn
Stefan zei…
't Is echt een mooie flinke baby. Is hij op die eerste foto al aan 't oefenen om te fietsen?
Geniet van de baby, het is het mooiste dat er is.
Stefan en Carolien
Unknown zei…
ja ja een mooie kleine! Dat zal hij waarschijnlijk aan zijn familienaam te danken hebben. Hehe, nee hoor Elke, zijn oorlelletjes heeft hij alvast van u! Kan van pas komen als hij zijn peter achterna wil ;)
Trouwens, rood en een parelsnoer is precies in de mode bij overgrootmoeders...
Anoniem zei…
Proficiat met jullie zoon !
Lucy en Johan
Anoniem zei…
Hij is een juweel, een parel, een bolleke, een schatteke, een lieveke, kortom, woorden schieten tekort om uit te drukken wat een schitterend ventje jullie op deze wereld hebben neergezet!
Vindt hij het leuk om thuis te zijn? Ik veronderstel het wel, hé! Veel liefs, Katleen, Arne en Matteo
Anoniem zei…
Michael, Elke,

9 maanden hebben ze over jou gepraat,
vanaf nu zullen ze je ook horen.

Van harte onze gelukwensen metLoïc.

Gelukwensen aan de wederzijdse oma's en opa's.
Maria en Eric.
Anoniem zei…
proficiat Elke en Michael !
wat een mooie baby !
en het kaartje is een kunstwerkje (net als Loïc no doubt)
geniet van samen met zijn drietjes !
jammer dat ik jullie 'live' gemist heb op het UCT woensdag (woensdag !!! een week na de geboorte !!! inderdaad, een natuurtalent...)
Dominique

Populaire posts