Roosje!

Voorlopig niet veel meer nieuws dan het berichtje van Koen - toen we probeerden te bellen met de kersverse vader bleek dat "every line in the area [we were] trying to call [was] busy"- maar volgens onze informatie is Roos Jana Windey geboren op 27/12/2007 om 14u08 Australische tijd. Wij kregen het berichtje op 27/12/2007 om 1u10, enigszins verwarrend en bevreemdend om een berichtje te krijgen over een gebeurtenis op een tijdstip dat bij ons nog moest komen en hoogst onverwacht aangezien de bevalling pas voorzien was op 22/01/2008. Anyway nogmaals een dikke proficiat en welkom Roosje! Hopelijk gaat alles goed met jullie drietjes ondanks de drie weekjes voorsprong die Roosje graag wilde nemen.
En nu is het wachten op het kindje van Willem en Katrijn. Mensenlief, iedereen besluit blijkbaar te bevallen terwijl wij aan het andere eind van de wereld zitten :-)
Voor de rest is alles hier nog steeds dik in orde hoor. Dat "dik" mogen jullie onderhand letterlijk beginnen te nemen. Van al dat vlees hier lijken we te verdikken aan de lopende band. Evelyn en Renata, hoe mooi het hier ook is, dit is geen bestemming voor jullie. Je kan hier niets zonder vlees krijgen ;-) Vele groetjes en alvast een prettig eindejaar! Laat die berichtjes maar komen, terwijl wij nog aan het aperitieven zijn in de zon, kijken jullie wellicht al naar het vuurwerk...

Reacties

Anoniem zei…
Geen paniek, onze kleine heeft blijkbaar nog geen zin om geboren te worden, wil liever wachten tot jullie terug zijn:-) Dit tot grote "ergernis" van de mama, die het wachten meer dan moe is:-)
Veel plezier daar nog en alvast een gelukkig nieuwjaar!

Populaire posts