Patagonia: La sombra del viento

Wij hebben aan de lijve ondervonden dat je in Patagonië effectief 4 seizoenen op een dag kan hebben: regen en wind aan het begin van ons verblijf hier. Zo konden we allebei ons eerste boek al uitlezen :-) En bij mij was dat inderdaad La sombra del viento (De Schaduw van de wind) van Carlos Ruiz Zafón. Toepasselijker kan het niet! En onder ons gezegd en gezwegen een echte aanrader! Daarna gelukkig ook twee prachtige dagen waarop we naar Fitz Roy en Cerro Torre wandelden. Onbeschrijflijk, we wilden hier graag een aantal foto's tonen, maar helaas wil de computer hier niet mee. Jullie zullen dus nog even moeten wachten :-) Voor de rest genieten we alvast met volle teugen (en wachten we vol spanning op een sms'je uit Zonhoven) en laten we de computer nu weer achter om onze weg naar Torres del Paine in Chili verder te zetten. Vele groetjes uit El Calafate, Argentinië.

Reacties

Anoniem zei…
Hoe gaat de uitdrukkeing alweer? Belangrijke mensen laten altijd op hun wachten... En idd, deze baby is voor ons heel belangrijk, maar dat wachten, pffff!

AMuseer jullie en vooral zeer hard genieten van deze unike periode!
Anoniem zei…
Wij zijn thuis ook wel benieuwd wanneer ons broer peter zal worden.Laten jullie hier iets achter als het zover is?
Anoniem zei…
Wat regen en wat zon, naar de normen van ginder is dat een normaal gemiddelde. Enfin, vanaf nu kan het op klimatologisch vlak alleen maar verbeteren. Geniet ervan...
En wij beginnen hier ook op hete kolen te zitten...

Populaire posts